dcsimg

Fokus Skärholmen uppmärksammas

Intresset för framtidens Skärholmen är stort och Karin Ahlzén som är projektchef föreläser flera gånger per vecka om Fokus Skärholmen. Idag medverkar hon till exempel i samtalet "Tur och retur till framtiden" på Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen. Vill du istället ta del av en presentation om Fokus Skärholmen finns en filmad variant på SVT Play, från konferensen "Den säkra staden" arrangerat av DN.

Fokus Skärholmen och den säkra staden

När det behövs nya bostäder öppnas möjligheter att skapa nytt liv i förortsmiljöerna och göra dem tryggare. Seminariet Den säkra staden, med Karin Ahlzén, projektledare Fokus Skärholmen filmat av SVT Forum, finns på SVT play:

https://www.svt.se/nyheter/svtforum/nytt-liv-i-fororten

Tur och retur till framtiden, 28 nov. kl. 16.00-18.00

Välkommen till Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen. Jonas Lindström från Södertörns högskola är moderator och medverkar gör Karin Ahlzén, projektchef för Fokus Skärholmen, Mats Franzén, proffessor i urbanforskning, Stephan Guiance, Skärholmsbo och medlem i KSMB och Aseffa Hailu, verksamhetschef för Mitt127.

Artiklar i Mitt i Skärholmen samt Skärholmen Direkt med med anledning av panelsamtalet Tur och retur till framtiden:

Mitt I, av Märta Levert
Skärholmen Direkt, av Rasmus Columbus

Uppdaterad