dcsimg

Lekplatsen Mastparken öppnar i Gröndal strand

Måndagen den 19 november öppnades den nya lekplatsen Mastparken på Bryggvägen i Gröndal. Lekplatsen är en del av bostadsområdet Gröndal strand som växer fram mellan Ekensberg och Gröndal.

Lekplatsen Mastparken som ligger i anslutning till ett backigt skogsområde har utformats för att smälta in i den närliggande naturen. Här är större delen av lekutrustningen gjord i trä och backens naturliga sluttning har bevarats och kompletterats med rutschkana och klätterlek. Lekplatsen riktar sig till barn i alla åldrar med bland annat klätterställningar, sandlåda och rutschkanor.

Lekplatsen som nu har färdigställts är en del av projektet Bryggvägen i Gröndal strand. Inom projektet byggs även ca 400 bostäder, en förskola och en ny bryggpromenad längs vattnet. Hela området beräknas vara klart under våren 2019.

Läs mer om Bryggvägen

Uppdaterad