dcsimg

Tyck till om Skärholmstrappan

Bergbana och trappa ned till centrum
Nuvarande bergbana i Skärholmen

Stockholmshem bjuder in till dialog om området vid trappan, centralt i Skärholmen. Du som bor eller har en verksamhet här kan tycka till den 22 november kl. 16.00-18.00. Välkommen att rita eller skriva förslag!

En trevligare plats för alla

Det är dags att förnya platsen vid den övre entrén till Skärholmstrappan. Tillsammans med dig som bor eller har verksamhet i området vill Stockholmshem skapa en trygg och attraktiv plats med exempelvis planteringar, belysning och konst. Vi vill gärna veta vad du tycker och därför bjuder vi in till en dialog för att tillsammans skapa en trevligare plats för alla i Skärholmen.

Rita eller skriv förslag

Det finns möjlighet att både skriva och rita förslag på hur du vill att platsen ska se ut, så alla kan vara med. Både stora och små. Kom förbi den 22 november kl. 16.00 - 18.00 och prata med representanter från Stockholmshem (som står vid entrén till hissen nära Ekholmsvägen).

Här hittar du inbjudan som skickats till Stockholmshems hyresgäster.
Inbjudan

Uppdaterad