dcsimg

Första svaren från stadens medborgarpanel

I somras startade staden en digital medborgarpanel för stadsutvecklingsfrågor i pilotområdena Skarpnäck och Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsområden. Nu är resultaten från den första frågeomgången klar.

Medborgarpanelens första frågeomgång pågick under oktober och november 2018 och handlade om (den här) webbplatsen "Stockholm växer" och hur man får information om stadsutveckling i sitt närområde. Totalt svarade 699 personer på frågorna.

Som medlem i den digitala panelen får man möjlighet att tycka till och vara delaktig i utvecklingen genom att svara på 4-8 kortare frågeomgångar via e-post per år. Frågorna till paneldeltagarna kan handla om allt från byggande av nya bostäder och skolor till upprustningar vägar, parker och torg. Vi har nu sammanställt resultatet för dig som vill läsa mer.

Stort tack till dig som deltog!

Resultaten från första medborgarpanelomgången.

Uppdaterad