dcsimg

Föreläsning om Fokus Skärholmen

Här hittar du en filmad föreläsning med Karin Ahlzén, projektchef för Fokus Skärholmen, som gästade seminariet Att bygga stad för ungas aktiviteter i januari. Karin berättar om Skärholmen, arbetssätt och syn på social hållbarhet.

Utbildningsradion filmade föreläsning

Karin har föreläst ca 100 gånger om projektet och i slutet av januari var det dags att gästa seminariet Att bygga stad för ungas aktiviteter. Dagen arrangerade kulturförvaltningen och idrottsförvaltningen tillsammans med Boverket, FSKF och Stockholms Läns Landsting och ägde rum på på Nalen i Stockholm.

För dig som inte kunde gå på föreläsningarna eller som vill se dem igen kan du via Utbildningsradions webbplats se den filmade föreläsningen som är drygt 40 min lång. Den kommer också att visas på Kunskapskanalen 4 och 5 mars.

Utbildningsradion

Social hållbarhet i Fokus Skärholmen

Karin Ahlzén berättar om hur arbetet med Fokus Skärholmen utgår från lokala behov, kopplar till Hållbarhetskommissionens rapport Skillnadernas Stockholm och hur byggaktörer rent konkret kan bidra till socialt hållbar stadsutveckling i Skärholmen.

Mer om social hållbarhet i Fokus Skärholmen

Uppdaterad